arts & Entertainment

KOAA Studio Remodel

The KOAA studio remodel included office spaces, a waiting area, and the studio portion of the space. This experience gave us the opportunity to work in a space that had many functions and required noise barriers. The end result was a refreshed and functional space for offices, open areas and the studio itself.
colarelli-construction-builds-koaa-studio

The Scope

What did the client ask for and what as the plan? Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum ultricies sollicitudin ante nec mattis. Mauris eget ornare nibh. Nam venenatis porta diam scelerisque suscipit.

The Outcome

Talk about how you accomplished the project. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum ultricies sollicitudin ante nec mattis. Mauris eget ornare nibh.